Dnes je Streda 24. apríla 2024, meniny má Juraj a zajtra Marek.
Partneri: Spojená škola

Titulná strana -> 2. ročník plaveckých zručností „Vodné radosti“

Môžeme Vám s radosťou oznámiť, že sa nám podarilo zorganizovať veľkú udalosť. Dňa 23.5.2013 sa uskutočnilo už po druhý krát podujatie pre mentálne a telesne znevýhodnených klientov zariadení, ktoré sú začlenené v projekte Komplexného centra hydroterapie mesta Bratislava. Podujatie sa realizovalo na 3- dráhovom a podnetovom bazéne s osviežujúcim názvom „Vodné radosti“. Zúčastnené boli jednotlivé zariadenia ako DSS Integra, DSS Rosa, DSS prof. Karola Matulaya, DSS rozsutec, DSS Javorínská, DSS Kampino a DSS Gaudeamus pod vedením hydroterapeuta Mgr. Petra Chocholáčka, ktorý sa celý rok venoval všetkým zúčastneným klientom.

Na otvorení podujatia sa zúčastnil pán riaditeľ zariadenia Gaudeamus- ZKR PhDr. Štefan Tvarožek, ktorý svojim úvodným príhovorom poprial veľa úspechov a radostí všetkým zúčastnením. Samotný priebeh tohto podujatia sa realizoval rôznymi vodnými disciplínami, ktoré naši účastníci hravo zvládli. Toto podujatie prinieslo veľký ohlas klientov už počas jednotlivých disciplín, ktoré vykonávali s veľkým nadšením a radosťou. Bolo zaujímavé sledovať klientov pri vyfukovaní loptičiek, či pri prelievaní vody z vedier alebo pri lovení pokladov, ako veľmi im záležalo na dosiahnutí čo najlepšieho výkonu. Záver podujatia bol ukončený štafetou všetkých zariadení. Veľmi pozitívne hodnotíme túto udalosť nakoľko sa tohto podujatia zúčastnilo 90 účastníkov z toho 57 klientov. Nikto neodišiel bez sladkej odmeny a diplomu, či bez malého darčeka ako je medaila alebo ručne vyrobený výrobok, ktoré nám špeciálne pre túto udalosť zabezpečili Hanka Lajošová a Regina Tullnerová z DSS Javorínska, Marcela Šimurdová z DSS Kampino, Dagmar Vatolíková, Andrea a Peter Chocholáčkových z DSS Gaudeamus.

Týmto by sme im radi poďakovali za nádherné ceny, ktoré potešili každého. Ďakujeme všetkým pracovníkom vedúcich skupín zo zariadení, ktorí sprevádzali svojich klientov ako aj všetkých aktívne zúčastnených.

© 2006-2014 by GAUDEAMUS - zariadenie komunitnej rehabilitácie, Mokrohájska cesta 3, 845 12 Bratislava, All rights reserved.