Dnes je Piatok 26. apríla 2024, meniny má Jaroslava a zajtra Jaroslav.
Partneri: Spojená škola

Titulná strana -> Vodné radosti - 4. ročník

 4. ročník plaveckých zručností „ Vodné radosti"

Dňa 29.5.2015 sa uskutočnilo už po štvrtý krát športové podujatie „ Vodné radosti“ pre mentálne a telesne znevýhodnených klientov zariadení, ktoré sú začlenené v projekte „Komplexné centrum hydroterapie v meste Bratislava“. Podujatie za realizovalo na 3-dráhovom a podnetovom bazéne.  Do súťaží sa zapojili  klienti z  DSS Integra, DSS prof. Karola Matulaya, DSS Rozsutec, DSS Javorinská, DSS Kampino a naši klienti.  Súťaže nám pripravila hydroterapeutka  Bc. Andrea  Šulovská. 
 
 
Na otvorení podujatia sa zúčastnil pán riaditeľ zariadenia GAUDEAMUS – ZKR PhDr. Štefan Tvarožek, ktorý svojim úvodným príhovorom otvoril 4. ročník plaveckých  zručností a poprial veľa úspechov a radosti pri súťažení.. Toto podujatie prinieslo klientom veľa zábavy v rôznych disciplínach  ako bolo lovenie pokladu či presná muška. Na záver sme si všetci spoločne zacvičili Aquaaerobik
 
 
 
 
 Poslednou bodkou za Vodnými radosťami bolo odovzdávanie Mokrého vysvedčenia a darčekov,  ktoré pre klientov zabezpečil kolektív hydrocentra.Ďakujeme našim sponzorom , ktorí prispeli vecnými darmi pre našich súťažiacich:  a.s Holcim Slovensko,  kvetinárstvo Rhaphis s.r.o.,  RNDr.Peter Országh, PhD.
© 2006-2014 by GAUDEAMUS - zariadenie komunitnej rehabilitácie, Mokrohájska cesta 3, 845 12 Bratislava, All rights reserved.